Skip to main content

Februar 2024

26. mars 2024

Nytt fra styret

Styret i Mosby Indremisjon har hatt tre styremøter til nå i 2024.

Her er noen glimt fra sakene styret har behandlet:

  • Konstituering: Jarle Haugland ble styrets formann og Frode Nordhelle nestformann.
  • Det har blitt gjort noen endringer i programmet for våren. Blant annet vedtok styret at møteuken til indremisjonen utgår. Etter påske er søndagsmøtene, unntatt møtene til Finnmarksmisjonen, NLM og Ordet og Israel, flyttet til kl.17. Se programmet på bedehuset eller på mosbybedehus.no for mer detaljer.
  • Det er besluttet at bibelkurset ikke lenger skal holdes på Mosby bedehus. Vi er takknemlige for det bibelkurset har fått bety for mange mennesker i over 100 år, men styret ønsker å prioritere å bruke ressursene på andre måter fremover. Kretsen tar arbeidet med å se om andre foreninger vil overta bibelkurset.
  • Styret har hatt møte med Søndagsskolen og samtalt om veien videre for arbeidet for barn på bedehuset. Det blir invitert til en samling i mars for foreldre med barn i målgruppen, for å høre mer om behov og få innspill til dette viktige arbeidet.
  • Huskomité er utvidet, slik at denne nå består av Jostein Mosby, Knut Christian Moseid, Ole Andreas Holthe og Bjørn Reidar Nygård.
  • Nattverdkomite består av Thoralf Løvdal og Jarle Haugland. Planen er å ha nattverd en gang i måneden.
  • Aud Karin (Audi) Stensland har ansvar for utleie på bedehuset. Hun kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 906 36 758.

Minner om at dersom du ønsker ukentlige SMS-er med informasjon om arbeidet på bedehuset, kan du sende en melding til Frode Nordhelle på 922 68 810.

Så oppmuntrer vi alle til å være med i bønn om at Mosby bedehus kan være et fellesskap der mennesker får være hos Jesus og i fellesskapet, vokse i troen og vinne nye mennesker for Kristus. Sammen, og i Guds kraft, kan vi bidra til at dette skjer!