Skip to main content

Juni 2024

17. juni 2024

Nytt fra styret

Programmet. Vi har arbeidet ganske mye med programmet i høst, både med påskesang og pinsesang, samt søndagsmøter kl.17. Vi er i en fase der vi prøver oss litt frem, og det er viktig for oss at ikke dette blir noe styret former alene, men noe vi gjør sammen. Fra høsten av blir det jevnlig møter hver oddetallssøndag kl.17. «Lys over land» kommer til å ha møte kl.11 søndag 11.august, og NLM vil også ha noen møter kl. 11 utover høsten. Det er vi glade for.

  • Vi minner i den forbindelse om de fire byggesteinene: Bibelen, bønn, nattverd og fellesskap – og det vi gjør skal bidra til at disse fire er sentrale i våre liv og i forsamlingen.
  • Og vi minner om at vår visjon er at bedehuset skal være et sted å være, vokse og vinne for Jesus.

Huskomiteen er utvidet, og består nå av Jostein Mosby, Knut Christian Moseid, Ole Andreas Holthe og Bjørn Reidar Nygård. Styret har hatt møte med huskomiteen, og de har startet et arbeid for å gå gjennom brannsikkerhet og tilstand for bygget. Det er nå 34 år og det er naturlig at det vil være noen tiltak som må gjøres. Det kommer vi trolig tilbake til på et senere informasjonsmøte. I tillegg vil vi takke alle som var med på dugnaden – det var en veldig koselig ettermiddag med masse folk, flott vær og kjempeinnsats. Når det gjelder plassen ved hovedinngangen der buskene er borte, er planen å lage til en parkeringsplass der.

Barnehagen er 40 år i år – noe som ble markert på bedehuset 4.juni. Styret var representert ved Audi, som kom med en gratulasjonshilsen og et gavekort på 5000, til bruk til barnehagens beste. Vi er veldig takknemlige for jobben de gjør, og husk gjerne å ta med de ansatte, barna og familiene i bønn. 

Styret har utarbeidet budsjett, ikke minst for å se hvilket rom man har for nysatsing som ansettelse, og for eventuell oppgradering av bedehuset. Vi har laget et budsjett for 2024 i balanse. Dere kan få det tilsendt på e-post dersom dere ønsker det, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så vil du få det tilsendt. 

Styret har også utarbeidet flere instrukser og maler for ulike tjenestegrupper. Disse vil bli spredt og gjort tilgjengelig over sommeren. Vi håper alle vil finne sin plass i en tjeneste, der de kan bidra til at bedehuset kan være et sted å være, vokse og vinne for Jesus! Om det er vasking, søndagsskolen, møtevert, forbønnstjeneste, sang og musikk eller annet, kan du svært gjerne gi en lyd til en av oss i styret.

Til slutt har også styret arbeidet med mulig ansettelse av barne- og ungdomsarbeider. Se egen sak om dette.