Skip to main content

Informasjon om mulig stilling som barne- og ungdomsarbeider i Mosby Indremisjon

17. juni 2024

Del på Facebook

Styret i Mosby Indremisjon mener at barn og unge er et av de viktigste, kanskje det viktigste satsingsområdet for arbeidet vårt. Det er de årene livet formes mest, ikke minst også trosliv. Vi drømmer om at barn og unge i Torridal skal bli kjent med Jesus, se at de er elsket av ham, elske ham tilbake og følge ham! 

Derfor ønsker vi å ansette en barne- og ungdomsarbeider på bedehuset. I første omgang ønsker vi å ansette i et to års engasjement i inntil 30 prosent. 

Et viktig spørsmål her er om vi har råd til dette. Vi anslår at vi trenger rundt 14 000 kr i måneden i økte gaveinntekter. Folk som vil og kan være med på en fast givertjeneste over to år, kan enten fylle ut skjema på bedehuset og legge det i postkassen, eller de kan sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi kommer ikke til å iverksette noen giveravtaler eller trekk av gavebeløp før vi er i mål med det beløpet vi trenger. Da vil folk få beskjed, og må selv opprette giveravtalen på en lenke de vil få tilsendt.

Det er selvfølgelig også mulig å gi en engangsgave øremerket formålet. Er dette aktuelt:

  1. Ved gaver opptil 500,- bruk Vippsnr #77984 og velg 'støtte til ansettelse ung.arb.' Vi gjør oppmerksom på at gaver gitt via Vipps ikke gir rett til skattefradrag.
  2. Ved gaver over 500,- bruk https://lokal.imf.no/imf-hk/prosjektmal/fundraising_cause/20323 

Litt mer om stillingen: 

Primære arbeidsoppgaver vil være:

  • Legge en strategi sammen med styret i MI og ledere i barne- og ungdomsarbeidet for hvordan vi skal vinne og disippelgjøre nye generasjoner på Mosby bedehus de neste årene.
  • Rekruttere og følge opp frivillige ledere til de ulike aktivitetene.
  • Gjennomføre aktivitetene i samarbeid med frivillige ledere (man må ikke delta på alle selv, men man har overordnet ansvar for at det blir gjennomført etter planen). Det er ønskelig at man er hovedleder på minst en av disse.

Vi ønsker samtidig å arbeide ganske raskt, og har et håp om å ha en på plass allerede i høst, senest til nyttår, hvis dere er enige og er med på å finansiere stillingen.

Når vi ser et tydeligere bilde av at forsamlingen ønsker å være med på dette, kommer vi til å starte en sonderingsprosess for å finne kandidater – og kanskje gå ut offentlig med mulighet for å sende inn søknad. Detaljene i dette er ikke klarlagt ennå.